torsdag den 13. august 2009

Sprød Tandoori kylling i kellogs m. ovnbagt grønt!


Lavede denne skønne ret til aftensmad, og det var utrolig hurtig gjort, og smagte dejligt! Den let krydrede kylling akompagnieres godt af det bagte grønt og den kølende youghurt raita.

Du skal bruge følgende til kyllingen(2 prs.):

4 kyllingeunderlår el. 2 kyllingefileter
30 g. cornflakes
salt og peber
1 tsk. tandoori krydderi(indisk krydderiblanding)


Ovnbagt grønt:

½ aubergine
½ squash
3 tomater
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 spsk. jomfru olivenolie
timian, persille eller estragon

Raita:

2 dl. græsk youghurt
2 stk. forårsløg
salt/peber

Groft brød


Knus cornflakes i en skål og bland med salt, peber og tandoori. Vend kødet i i blandingen og sørg for at der er godt med krydderi og cornflakes på alle sider.

Læg kødet på bagepapir på en bageplade. Stil kødet i en kold ovn og tænd på 225 grader og steg ca. 40 minutter til de er gennemstegte og møre.

Skær aubergine, squash, tomater og halvdelen af rødløget i ½ cm tykke skiver. Skær hvidløget i meget tynde skiver. Læg det taglagt i to rækker i et ildfast fas, dryp det med olivenolie og krydr med salt og peber. Stil det i ovnen i ca. 30 minutter.

Hak forårsløget fint, og bland det i youghurten med salt og peber. Hak den sidste del af rødløget fint, og drys det over de færdigbagte grøntsager. Varm til sidst brødet i ovnen og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar