lørdag den 15. august 2009

Italiensk fyldte Aubergineruller i Tomatsaucé.


Denne ret er skøn og nem at lave. Den indeholder ingen kød, så kan bruges både som hovedret og som tilbehør til noget andet. Jeg laver den selv lidt på "gefühl", så skal prøve at sætte mål på opskriften her:


Du skal bruge(4 prs.):

1 Aubergine i skiver
1 ps. revet ost
½ blok Grana Padano parmesanost
1 ps. pinjekerner
250 svampe(du bestemmer selv hvilke), skåret i kvarte
1 fed hvidløg, hakket
1 bdt. basilikum, hakket
2 ds. hakket tomat(Øko.)
1½ dl. tomatpure
salt/peber

Rens svampene(undgå at skylle dem, ellers trækker du noget af smagen ud af dem), skær dem i kvarte og svits dem kort på panden. Lad dem afkøle
Bland revet ost(gem lidt til at gratinere med), revet parmesanost, pinjekerner, hvidløg, basilikum og svampe i en skål.

Skær auberginen i 8 mm. tykke skiver(på det lange led), og pensl dem på begge sider med olie. Opvarm en grillpande og læg aubergineskiverne på. Lad dem få godt med varme på begge sider. Tag dem af panden og læg dem på en tallerken. Put ostefyldet på aubergineskivernes brede ende, og rul dem sammen.
Læg dem i et ildfast fad og hæld tomatsaucen over(2 ds. hakket tomat, tomatpure, salt og peber). Top det med lidt revet ost og parmesan og gratinér den i ovnen i ½ time v. ca. 180 grader.

TIP! Server evt. frisk fettucine og sprød salat til. Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar