onsdag den 16. september 2009

Bruschettaen - Italiensk klassiker!

IGEN... er der noget så skønt som italiensk mad? Simpel simpel kogekunst, men fortrinlig velsmagende. Bruschettaen kender de fleste, og den fåes i et hav af afskygninger; det handler bare om at være kreativ. Her har jeg valgt at lave den helt klassiske, som jeg ser den... mmmh med masser af frisk mozarella, tomater og en parmaskinke af god kvalitet! Bellisimo.

Du skal bruge(1 prs.):

1-2 skiver godt brød
2-3 tomater i skiver
1 frisk mozarella i skiver
2 skiver parmaskinke/serranoskinke
frisk basilikum
god olivenolie
salt/peber
evt. advocado i skiver

Hjemmelavet basilikumpesto:
God olivenolie
citronsaft
1 bdt. frisk basilikum
1 fed hvidløg
ristede pinjekerner
lidt friskrevet parmesan ost
salt/peber

Start med at vende brødskiverne i olivenolie, men lad være med at lade dem trække så de bliver gennemsølet. Grill dem på din grillpande og læg dem på tallerknen.
Smør lidt pesto på brødet og anret skiftevis mozarella, tomat, parmaskinke og evt. advocado på brødet. Dryp med lidt god olivenolie og pesto og drys med lidt salt og peber. Pynt til sidst med frisk basilikum.
Så simpelt, men yummi!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar