søndag den 4. oktober 2009

Grov Haydari



Haydari er en kendt tyrkisk dip på fod med tzatziki og humus i de gode grønthandlere i Århus. Det er en skøn cremet fetablanding, som du kan bruge til det meste. Jeg elsker det specielt i pitabrød eller som smørrelse i sandwiches. Normalt er Haydarien hos grønthandleren meget smørevenlig, jeg kan dog bedst lide den lidt grovere.

Du skal bruge(stor portion):

1 pk. PUCH feta
3 tomater
1½ rød peberfrugt
½ rødløg
1½ fed hvidløg
1 spsk. tørret oregano
1 spsk. tørret basilikum
1 stor håndfuld hakket bredbladet persille
lidt citronsaft

Hak tomater, rød peber og rødløg MEGET fint. Bland det med fetablokken og pres hvidløget i. Tilsæt urter og lidt citronsaft. Krydr evt. med lidt peber - salt er ikke nødvendigt, da der er rigeligt i fetaen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar