fredag den 12. februar 2010

Saltede Marcona mandler m. rosmarin

En nem nem snack, som er hurtig at lave og smager dejlig. Og så er den desuden et yderst sundt alternativ til diverse andre snacks som chips og slik.

Du skal bruge:

200 gr. mandler(Gerne varianten "Marcona", som smager skønt)
2 tsk. god olivenolie
½ håndfuld HELT FINT hakket frisk rosmarin
groft salt

Start evt. med at smutte mandlerne - det er op til dig, om du synes bedst om mandler med eller uden skal.
Varm en pande med olien og smid mandlerne på, når panden er varm. Tilsæt rosmarinen og krydr efter behag med groft salt-spar dog ikke på det, de smager nu bedst når de er godt salte.
Rør godt rundt, og lad dem kun svitse kort i et par minutter, så de ikke bliver for bløde.
Vola, færdige og klar til indtagelse. Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar