Du skal bruge(2 prs.):
2 Skinkeschnitzler(gerne krydrede)
Bagt grønt:4 - 5 alm. kartofler
3 gulerødder
3 gulerødder
2 rødbeder
½ rødløg
½ squash
2 skiver knoldselleri
1 fed hvidløg
frisk rosmarin
olivenolie
salt/peber
Citronsaft fra en halv citron
Bønnesalat:
250 g. friske bønner
2 tomater i stykker
2 tomater i stykker
sesamfrø
Marinade:ca 2 tsk. olivenolie
citronsaft
citronskal fra en ½ citron
½ fed finthakket hvidløg
1 tsk honning
en smule salt/peber
Cremedip:
2 dl. creme fraiche 9%
salt
peber
citronsaft
citronsaft
De bagte grøntsager skal først i ovnen, så start med at skære dem i passende stykker. Bland dem med hakket hvidløg, rosmarin, olie, citronsaft, salt og peber. Bland det godt sammen og bag det i ovnen v. 200 grader i ca. 45 min. eller til du synes grøntsagerne har fået nok.
Kog bønnerne meget kort i letsaltet, kogende vand - tag dem op af vandet og lad dem køle af. Skær tomaterne i stykker og bland dem med bønnerne og sesamfrø.
Bland alle ingredienser til marinaden og hæld det over bønnerne.
Bland også ingredienserne til creme dipen og steg til sidst hurtigt schnitzlerne på en varm pande med olie v. høj varme, skru ned til medium varme og steg schnitzlerne yderligere 1-2 minutter på hver side.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar